MAT TIPS
2011-04-18
måste tipsa om den här supergoda rätten som jag slänge ihop idag dock gjorde jag den lite efter känsla och har därför tyvärr inga mått att skriva ut, men det är bara att testa sig fram så ska ni se att den blir bra.
Blanda olivolja, sweetchilisås, sambal oelek, några droppar fisksås, salt, peppar, socker och chiliflakes i en bunke. Häll i tomater(skurvna i små tärningar) och skalade räkor, rör om och ställ in i kylskåpet. Koka upp bandpasta eller spagetti i vatten och salt. Under tiden strimlar du rödlök och lite purjolök. När pastan är klar låter du den rinna av i ett burkslag och häller lite olivolja i kastrull som du använde till pastan. Där i fräser du rödlöken och purjolöken någon minut, för att sedan hälla i pastan och räkröran. Rör runt och se till att allt blandar sig ordentligt. Lägg upp på tallriken och toppa med lite chiliflakes och parmesanost efter smak.
NATHALIE
Kommentarer (0)
måste tipsa om den här supergoda rätten som jag slänge ihop idag dock gjorde jag den lite efter känsla och har därför tyvärr inga mått att skriva ut, men det är bara att testa sig fram så ska ni se att den blir bra.
Blanda olivolja, sweetchilisås, sambal oelek, några droppar fisksås, salt, peppar, socker och chiliflakes i en bunke. Häll i tomater(skurvna i små tärningar) och skalade räkor, rör om och ställ in i kylskåpet. Koka upp bandpasta eller spagetti i vatten och salt. Under tiden strimlar du rödlök och lite purjolök. När pastan är klar låter du den rinna av i ett burkslag och häller lite olivolja i kastrull som du använde till pastan. Där i fräser du rödlöken och purjolöken någon minut, för att sedan hälla i pastan och räkröran. Rör runt och se till att allt blandar sig ordentligt. Lägg upp på tallriken och toppa med lite chiliflakes och parmesanost efter smak.
KOMMENTARER
Trackback