COMPETITION


KOMMENTARER
Anonym

http://www.miinto.se/p-47746-kjol-broadway skulle kobinera denna med en skön vit stickad tröja där kragen från en svart/grå skjorta skulle titta fram :)(och eventuellt ett rött bälte samt ett guldigt lätt halsband och en klocka i guld) Skorna skulle få vara svarta, te.x doctor martins :) Höstigt och fint enligt mig :)

2012-08-22 @ 15:39:16
Fanny Hultén

http://www.miinto.se/p-59670-grovstickad-tr-ja
Jag skulle matcha denna tröjan med en vit t-shirt under som man endast kunde tyda på i halsringningen, där skulle också en silverberlock hänga i en kort kedja. Ärmarna skulle vara nonchalant uppdragna med en tunn silverkedja samt ett mönstrat pärlarmband löst hängande på ena handleden. Nedtill skulle jag burit ljusa stuprörsjeans för att framhäva den mörka tröjan samt ett par grövre kängor för att tuffa till looken.

2012-08-22 @ 15:39:21
URL: http://fofanonony.blogg.se
Elin

Åh, vad kul med tävling! :)
Jag skulle bära denna http://www.miinto.se/p-59039-nadja-top-red under den korta lite elegantare "tantjackan", tillsammans med ett stort statement-smycke för att liva upp och svarta stuprörsjeans (gärna lite slitna för att tona ner preppy-looken). På fötterna skulle jag ha mina svarta ankelboots i kilklackmodell och spetsig tå! Elegant men stilrent.
Elinlkp@hotmail.com

2012-08-23 @ 22:49:07
URL: http://elinlovisakarolina.blogg.se/
Elin

http://www.miinto.se/p-59608-elma-long-dress Enligt mig funkar det alldeles utmärkt att använda den här typen av kläningar även under hösten. Jag skulle matcha den med en skinnjacka, Kenza 9 i rött vore perfekt + en siden sjal i vitt för att ge looken en mer femenin/elegant känsla. På fötterna skulle jag köra på vita låga converse för att "klä ner" långkläningen. En välkomponerad look som mixar olika material/stilar och har hög modegrad!

2012-08-24 @ 21:58:04

- Om du vill låna bilder från min blogg ange då att bilden kommer från min blogg.
- Kommentarer som innehåller reklam eller spam tas bort på direkten.
- Anonyma kommentarer kan jag tyvärr inte svara på, ange gärna en e-postadress, så kontaktar jag dig via den.KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

URL/BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
RSS 2.0